Rahan Valhe Puheenvuoroja maailman tärkeimmästä vaietusta asiasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Sebastian Tynkkynen

Nuori konservatiivi tuli ulos kaapista

Oululainen Perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu Sebastian Tynkkynen on kohauttanut jälleen. Monen vuoden itsetutkistelun ja hengellisten kipuilujen jälkeen helluntailaistaustainen Tynkkynen julkaisi tiistaina YouTubessa videon, missä hän kertoo elävänsä suhteessa toisen miehen kanssa. Videolla parin molemmat osapuolet ovat äänessä kertoen omista poluistaan ulos kaapista. Tynkkynen valottaa myös omaa suhdetta uskoon ja Raamatun tulkintoihin homoseksuaalisuudesta, jotka hän näkee paljon valoisampina kuin suurin osa konservatiivikristityistä.

Äänestyskortti on vain numeroa varten, ei kirjoitusta.Tiedoksi myös persuille!

Melko vastuutonta toimintaa poliitikolta kehoitaa kirjoittamaan viesti äänestyskorttiin. Kuten suurin osa ihmisistä onneksi tietää, että kirjoittaminen tietää äänen hylkäämistä.

En voi oikein ymmärtää miksi tälläistä kehoitetaan tekemään? Ehkä kehoittajat ovat vain tyhmiä?

Oululehdestä voi lukea asiasta lisää:

Nuorissa on tulevaisuus – Perusnuoret jyrähtivät

(Sanotaan yleisesti, että nuorissa on tulevaisuus, ja ehkä juuri tässä kohden!)

Entinen perusnuorten puheenjohtaja Simon Elo teki itsestään sätkynyken, marionetin ja soinismin käsikassaran, jonka Timo Soini uhrannee heti ensimmäisessä kaarteessa, kun tilanne tyyntyy ja enimmät hauet ovat karanneet kaislikoista ---

 

Kunniakulttuuri raastaa Suomea ja suomalaisia

Perussuomalaiset Nuoret järjesti 5. tammikuuta Oulussa luentotapahtuman Sananvapaus uhattuna. Valtakunnansyyttäjä vaatii PS-Nuorten entiselle puheenjohtajalle Sebastian Tynkkyselle sakkorangaistusta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomisesta. Tynkkynen kirjoitti Facebookissa heinäkuussa 2016 muun muassa, että ”on tehtävä kaikki, että esimerkiksi Irakin, Afganistanin ja Somalian kaltaisista kunniakulttuurin maista tuleva väki saadaan takaisin omiensa joukkoon”.

Perussuomalaisten Tynkkynen ei ole mikään sananvapauden profeetta

Tirkistelytalon kautta kansan tietouteen noussut perussuomalaisten nuorten entinen puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen on saanut monen sukat pyörimään jaloissa. Kavereiden naamalle piereskellyt ja housuihinsa paskonut Tynkkynen itkeä tihrusti Oulun käräjäoikeudessa, jossa käsiteltiin hänen taannoisia Facebook-päivityksiään. Entistä tosi-tv-tähteä vainotaan kuulemma oikealta ja vasemmalta.

Tyhmää janttamista ja uhkailua hovioikeudella

Onpa Suomessa asia kertakaikkisen hyvin, kun ei ole muuta uutista kuin 300 euron sakot ja hovioikeuden valittamisen harkinta.

Poliittinen tulkinta tai ei, mutta onko mitään älyä viikkokausia käydä oikeutta 300 euron asiasta?

Suomen oikeuslaitos on arvioinut Tynkkysen kirjoitukset 300 euron haitallisuuden mukaan ja nyt on oikeus sitten valittaa tai tyytyä tehtyyn päätökseen.

Missä Trumpin syyte

Suomalaisena Trumpilla olisi nyt syytteet ainakin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, loukkaamisesta, halveksunnasta, syrjinnästä kulttuurin tai uskonnon perusteella ja syrjinnästä sukupuolen perusteella. Suomalaisena listaa voisi varmasti jatkaa. Viime päivinä maailma on maatessaan vaihtanut kylkeä. Toiset ovat toiveikkaita, kun taas toiset pelkäävät, että demokratia on mennyttä.

Sananvapaus toimii ja voi hyvin suomessa

”Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.”

Mitä ihmettä tapahtui sananvapaudelle?

Sebastian Tynkkynen on tänään saanut syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tapaus ei ole ensimmäinen: jo Halla-ahon ajoista on ollut säännöllisin väliajoin tapana ottaa maahanmuuttokriittinen poliitikko oikeuden eteen vastaamaan kriittisistä sanoistaan.

Rasistit sananvapauden puolesta toimivat sitä vastaan

Monet "nuivat" persut, sun muut änkyrät, ovat taas turvautumassa vanhaan valttikorttiinsa vaalien alla. Eli kerjäävät tuomioita uskonrauhan rikkomisesta, kansanryhmää vastaan kiihottamisesta sun muusta "vihapuheesta". Säälittävimmät yksilöt tekevät itse tutkintapyyntöjä omista kirjoituksistaan, kun ketään muuta ei kiinnosta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä